Vergaderen in het groene hart
Image default
Beauty en verzorging

Uw kraaienpootjes nu met botox de wereld uit

Kraaienpootjes: daar heeft u vast weleens van gehoord. Misschien heeft u er zelf ook last van. Erg jammer, want kraaienpootjes worden vaak niet als mooi ervaren. Ze zijn het ongure neefje van de lachrimpel. Wilt u van uw rimpels af? Dan is botox ideaal. Kraaienpootjes zijn met botox uitstekend aan te pakken. Dit is echt een aanrader. De methode bestaat al lang en is bewezen effectief. Bij kliniek de Medici bijvoorbeeld kennen ze alle ins & outs van werken met een injectables als botox. De kliniek, in omgeving Blaricum, levert de hoogst mogelijke kwaliteit in een kort tijdsbestek: een behandeling hoeft niet langer te duren dan 10 minuten. Woont u in de omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan moet u zeker een keer langskomen. Tegen kraaienpootjes zal botox hard optreden, maar ook hangende mondhoeken en voorhoofdrimpels kunnen ermee worden aangepakt.

Behandeling en nabehandeling

Botox kan wonderen verrichten, maar hou er rekening mee dat het product uiteindelijk ook uitwerkt. Bij kliniek de Medici kunt u voor een enkele, eenvoudige behandeling (waarbij een verdoving niet eens nodig is), 3-6 maanden vooruit. En dat voor een ingreep die hooguit 10 minuten kost. Na de behandeling kunt u last hebben van een wat rode en opgezwollen huid op de plek van de behandeling. Dat is normaal en trekt na een paar uurtjes alweer weg. Hou uw hoofd recht om ervoor te zorgen dat de vloeistof op zijn plek blijft en zich optimaal kan hechten.

Een meer dan succesvolle formule

De kliniek uit regio Blaricum weet precies hoe kraaienpootjes met een botox behandeling aan te pakken. Als last heeft van kraaienpootjes, kan botox u er waarschijnlijk weer zo snel mogelijk vanaf helpen. Het resultaat is fraai: na een paar dagen zult u zien dat de pootjes wegtrekken. Het resultaat zal optimaal zijn na een week of twee en blijft dan nog enkele maanden.

https://kliniekdemedici.nl/