Vergaderen in het groene hart
Image default
Beauty en verzorging

Welke mascara met extra volume past bij jouw ogen?

Iedereen heeft andere ogen. Dit betekent niet alleen dat de oogkleur bij iedereen anders is, maar ook de vorm van je ogen verschilt. Daarom is het belangrijk om de juiste mascara te kopen als je jouw ogen mooier wilt laten uitkomen. Heb je lichte wimpers? Dan is een donkere mascara met extra volume een echte aanrader. Wil je vooral graag lange wimpers? Dan kun je mascara kopen die jouw wimpers langer maakt. Alle soorten mascara voor ieder type oog is te kopen bij Divage. Dit cosmeticamerk biedt een enorm aanbod make-up. Dit varieert van foundation tot bronzer en van oogschaduw tot mascara. Wil je liever iets voor op je lippen? Dan heeft Divage dat uiteraard ook voor jou.

Bruin, zwart, grijs of een felle kleur

Mascara met extra volume bestaat in diverse kleuren. De meest voorkomende kleur is toch wel zwart, omdat jouw oogkleur een stuk meer spreekt als je donkere wimpers hebt. Heb jij van jezelf al hele donkere ogen? Dan kun ook eens bruine of grijze mascara van Divage proberen. Divage heeft namelijk alle soorten kleuren. Heb je een keer een gek themafeest of heb je zin in een kleurrijke dag? Ga dan eens voor de kleur blauw, paars of roze! Één ding is zeker: niemand zal jou na dat feest meer vergeten! Bovendien is de mascara van Divage waterproof en blijft hij lang zitten. Je hoeft het dus maar een keer op te smeren op de dag en daarna kun je er de hele dag weer tegenaan. Wil jij graag mascara met extra volume? Dan is dit merk zeker een aanrader.

Bekijk het productaanbod en bestel nu

Het productaanbod van Divage is zo groot, dat je het beste via de webshop kunt filteren op welke producten je nodig hebt. Wil je mascara met extra volume? Filter hier dan op en je zult alsnog versteld staan van de hoeveelheid make-up die je vindt. Wil je liever niet internetshoppen? Dan is een groot deel van de collectie ook te koop bij de Etos.

https://nl.divagemilano.com/