Vergaderen in het groene hart
Image default
Bedrijven

Een vergaderruimte in het Groene Hart van Nederland

Vergaderen aan het Groene Hart van Nederland is momenteel nog leuker bij het kantoor van Creative Valley dat in het centrum van Utrecht ligt vlak naast het Utrecht Centraal station. Je kunt er terecht voor verschillende vergaderruimte. Ook kan je er in je eentje werken en eventueel connecties leggen met de andere ondernemers. Creative Valley is speciaal opgericht voor mensen die een productieve werkdag willen ervaren en alles in de buurt hebben om dit zo goed mogelijk te organiseren. Lees verder in het artikel wat Creative valley zo bijzonder maakt. 

Vergaderen of een dagje werken

Bij Creative Valley heb je super veel plekken waar je heerlijk alleen met je laptop kan zitten aan een bureautje samen met andere ondernemers. De plek wordt vaak gebruikt door ondernemers met een eenmanszaak of door werknemers van bedrijven die normaal gesproken thuis werken en een keer of vaker in een productieve werkomgeving willen zijn. 

Het gebouw heeft twee verdiepingen met allerlei verschillende werkplekken. Er zijn genoeg bureaus met goede bureaustoelen aanwezig en genoeg stopcontacten om al je apparatuur op aan te sluiten. 

Er zijn op de twee verdiepingen ook 7 verschillende vergaderzalen of vergaderruimtes waar je met het hele team of een clubje terecht kan om eens goed te brainstormen of om een workshop of uitleg te geven. 

Wat vind ik in de vergaderruimtes? 

Iedere vergaderruimte heeft zijn eigen unieke inrichting. Iedere vergaderruimte heeft ook een aantal maximale personen. Zo zijn er vergaderruimtes die beschikken over 6 of 8 stoelen, maar er zijn ook vergaderzalen die tot wel 148 personen kunnen. Deze ruimte is vooral geschikt voor bepaalde workshops of een educatie training voor het hele team bijvoorbeeld. 

De vergaderruimtes hebben ook alle benodigde apparatuur aanwezig voor het geven van een presentatie. Ook wordt er onbeperkt koffie, thee, bruis en plat water geserveerd als hiernaar gevraagd word. Vind meer informatie op de website van Creative Valley.