Vergaderen in het groene hart
Image default
Electronica en Computers

Apple musthave

Een iPhone is leuk, maar met accessoires maakt u hem pas echt van u. Dus mocht u uw oude iPhone willen pimpen of uw nieuwe iPhone upgraden lees dan zeker deze blog. Maar eerst een paar belangrijke vragen vooraf.

Welk model heb ik?

Gelukkig beschikt Apple over uitgebreide pagina waar ieder model wordt getoond dat ooit is uitgebracht. Inclusief identificerende kenmerken, foto’s en serienummers. Dus mocht u niet weten welk AirPod hoesje bij uw AirPods past kijk dan daar eens!

 

Werken accessoires met alle Apple producten?

De meeste accessoires zoals cases, AirPod hoesjes en screenprotectors moeten bijvoorbeeld precies de maat van uw product hebben. Daarnaast heeft iPhone sinds 2016 geen telefoons meer uitgebracht met AUX-aansluiting. Wat betekent dat u niet zomaar iedere hoofdtelefoon kunt aansluiten. Een andere uitzonderingen: de eerste Apple Watch had een iPhone 5 of nieuwere versie nodig. De meest recente versie zelfs een iPhone 6S.

 

Bestaat er een risico bij het gebruik van accessoires die niet van Apple zijn?

Nee zeker niet. Hoewel Apple u graag wilt laten denken dat hoesjes, headphones of schermbeschermers die niet van hen zijn uw telefoon kapot maken is dit natuurlijk niet waar. Ze kunnen prima samen met je geliefde iPhone. Als je toch liever super voorzichtig wilt zijn kunt u natuurlijk ook al deze producten verkrijgen in de Apple winkels. Deze beschikken allemaal over een goedkeuring.

 

De enige uitzondering op dit verhaal zijn opladers. Hiervan is bekend dat deze het risico van ontploffing of kortsluiting met zich meebrengen. Ja, die van u waarschijnlijk niet, maar het is niet de moeite waard om het te overwegen. Koop deze gewoon in de Apple store en je bent er zeker van dat u een kwalitatief en veilig product heb dat gekeurd is.

 

iPhone accessoires

Maar goed, we waren hier natuurlijk voor de accessoires. Hieronder een overzicht van volgens ons de musthaves om uw collectie compleet te maken.

 

AirPods

Hoewel elke Bluetooth-headphone goed samenwerkt met uw iPhone, is er iets speciaals aan Apple’s eigen AirPods. Ze koppelen direct aan u telefoon, de batterij gaat lekker lang mee en ze werken perfect. Ja, ze zijn duur. En ja, er zijn dus ook andere headphones die u via Bluetooth kunt aansluiten. Maar de manier waarop ze samenwerken met je iPhone en Apple Watch is het geld zeker waard.

Natuurlijk bewaart u ze wel in stijl met een AirPodhoesje die past bij jouw smaak. Deze zijn er in verschillende kleuren, materialen en modellen.

 

Apple Watch

Dit wilt u toch. Via uw horloge uw whatsappjes checken of dat telefoongesprek opnemen, uw muziek bedienen, zien of uw voldoende stappen hebt gezet vandaag en natuurlijk om te zien hoe laat het is. Er zijn goedkopere varianten van deze smartwatches op de markt maar net als de AirPods werkt de Apple Watch zo goed met iPhone dat het zonde zou zijn een Samsung model om uw pols te hebben.

De Apple Watch 3 zal voor de meeste mensen voldoen, maar als u het geld hebt, is de Watch 5 nog uitgebreider.

 

Slimme batterij case

Aangezien het belangrijk is dat uw telefoon de hele dag meegaat zult u wel een extra batterij bij u moeten hebben. Dit kan ook met een batterij case die ervoor zorgt dat de batterij met 50 tot 75% wordt vergroot.

 

Draadloze oplader

Naast de batterij case zijn er ook draadloze opladers op de markt. Waarom is het zo handig? Het is enorm prettig mee op reis te nemen. Niet alleen handig voor je Iphone maar ook voor uw Watch.

Aangezien deze iPhone-accessoires in verschillende behoeften kunnen voorzien is het moeilijk om één favoriet ertussen uit te kiezen. Ze zijn stuk voor stuk stijlvol, naar wens te stijlen en echte musthaves. Waar gaat u voor sparen?

https://web-wings.nl/