Vergaderen in het groene hart
Image default
Electronica en Computers

Voorkom dataverlies en laat uw archief digitaliseren

Bent u beheerder van een archief? Dan wilt u natuurlijk dat er geen data uit dit archief verloren gaat. Papieren documenten en andere analoge zaken kunnen echter na verloop van tijd verslijten, waardoor ze soms onleesbaar worden. Door uw archief in te laten scannen en te laten digitaliseren, voorkomt u dat deze data verloren gaat. Dit proces besteedt u het best uit aan een expert. Alleen dan weet u zeker dat alles netjes ingescand wordt. GMS is zo’n specialist. Dit bedrijf verzorgt al jaren de digitalisering van fysieke data. Het digitaliseren en scannen van uw archief laat u dan ook met een gerust hart aan hen over.

Uw archief wordt volgens een overzichtelijk stappenplan gedigitaliseerd

Als u uw archief laat scannen en digitaliseren door GMS, gaat deze specialist altijd volgens een helder stappenplan aan de slag. Eerst inventariseren ze de aanwezige collectie. Hoeveel documenten moeten er bijvoorbeeld ingescand worden en wat voor media moeten ze digitaliseren? Dit brengen ze eerst in kaart, net als uw wensen en eisen voor de nabewerking. Aan de hand van al deze gegevens wordt een projectplan opgesteld voor uw digitaliseringproject. Hierbij wordt goed met u overlegd, zodat alles naar wens verloopt en u precies weet wat u kunt verwachten. Als alles akkoord is, wordt gestart met de uitvoering. Hierbij wordt nauwkeurig gewerkt om fouten te voorkomen. Als alles gescand is, worden de bestanden volgens uw wensen nabewerkt. Uiteindelijk ontvangt u de gedigitaliseerde bestanden en natuurlijk ook het bronmateriaal dat hiervoor gebruikt is.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren om te voorkomen dat belangrijke data verloren gaat? Schakel dan de specialisten van GMS in. Bij dit bedrijf rekent u op vakkundige en professionele dienstverlening, waardoor het eindresultaat van uitstekende kwaliteit is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het bedrijf. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord.

https://gmsnl.com/