Vergaderen in het groene hart
Zakelijke dienstverlening

Vergaderlocatie Veluwe: een inspirerende omgeving

Voor het organiseren van een vergadering kunt u kiezen voor een externe vergaderlocatie. Het is natuurlijk mogelijk dat uw eigen kantoor te klein is, maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een externe vergaderplek.

Voordelen van extern vergaderen

Steeds vaker wordt gekozen voor vergaderen op een externe locatie. Extern vergaderen, zoals een vergaderlocatie Veluwe heeft ook veel voordelen. Een andere locatie levert inspiratie op. Mensen zijn echt weg zijn van hun eigen werkplek en kunnen daardoor ongestoord aan de slag. Er is geen afleiding van telefoon of andere collega’s. Bovendien wordt er meer urgentie gevoeld als er buiten de deur vergaderd wordt. Vergaderen kan ook gecombineerd worden met een stukje teambuilding. U wordt ontzorgt doordat alle voorzieningen op één locatie zijn, dit geldt voor catering, maar ook voor eventuele benodigde visuele middelen en andere materialen. Bovendien kunt u zowel in grote groepen als in kleinere groepen vergaderen. Overal zijn geschikte ruimtes voor, die u misschien niet altijd heeft in uw eigen kantoor. Van kleine ruimtes tot een groot auditorium voor honderden mensen.

Vergaderlocatie Veluwe biedt alles wat u zoekt

Als u heeft gekozen voor een vergadering op een externe locatie, begint natuurlijk de zoektocht naar een geschikte locatie. Vergaderen in een kasteel op de Veluwe is heel inspirerend. De luxe van een kasteel gecombineerd met het groen van buiten. ’s Middags een luchtje scheppen in de groene omgeving en genieten van een lekkere lunch, maakt dat u daarna weer vol energie aan de slag kunt. Voor aanvullende teambuildingsactiviteiten zijn natuurlijk ook meer dan voldoende mogelijkheden bij de vergaderlocatie op de Veluwe.