Vergaderen in het groene hart
Image default
Bedrijven

Koerier in Haaksbergen zorgt voor een goede verzending

De beste koerier in Haaksbergen is zo goed in zijn vak door de hoeveelheid expertise. In meerdere jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan zodat we uiteindelijk precies weten wat is vereist om een goede koerier te zijn. Deze ervaring hebben we opgedaan door heel veel kilometers op de teller te verzamelen. Je bent bij de koerier in Haaksbergen er dus zeker van dat je pakketje in goede handen is gevallen. Ook mag je er van uit gaan dat het pakketje discreet behandeld wordt. Het is dan ook mogelijk om gegevens op te vragen van je pakketje wanneer hij bezorgd is op de locatie naar wens. Het maakt niet uit welke locatie gewenst is, de koerier in Haaksbergen zal ervoor zorgen dat het pakketje goed aankomt. Zo kan je je pakketje ook naar het buitenland verzenden.

 

Service

We vinden het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Daarom benaderen we onze klanten vaak persoonlijk. De koerier in Haaksbergen staat dan ook elk gewenst tijdstip voor je klaar. Het maakt niet uit of het 7 uur ’s ochtends is of 1 uur ’s nachts, we zijn elk moment van de dag bereikbaar. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat er zorgvuldig met jouw pakketje om wordt gegaan. Je zult bij ons dus nooit een kapot pakketje aantreffen. De koerier in Haaksbergen kan zelfs binnen een halfuurtje op de plek des bestemming zijn indien gewenst.

 

Inschakelen

Ook al worden we vaak voor alleen spoedzendingen ingezet vinden we het ook belangrijk om op de lange termijn klantrelaties aan te gaan. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je pakketje binnen de kortste keren wordt verzonden kan je terecht bij de koerier in Haaksbergen. Contact opnemen kan telefonisch maar ook per e-mail. We vinden het ook geen probleem om je vragen te beantwoorden.