Vergaderen in het groene hart
Image default
Vakantie

Het hoogseizoen van deze camping in de omgeving van Dresden

Wil jij graag samen met je gezin tijdens de zomervakantie naar een uitstekende camping in Tsjechië, in de omgeving van Dresden? Kies dan om te reserveren bij Camping de Regenboog. Deze camping organiseert in het hoogseizoen, dat loopt van veertien mei tot en met vijftien september diverse activiteiten voor zowel jong als oud. Het animatieteam staat dan ook het gehele seizoen voor jou en jouw gezin klaar en niemand zal zich hier ook maar één seconde vervelen. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld de kidsclub, diverse speurtochten en dropping, maar ook gezellige kampvuuravonden waar iedereen welkom is. In het jongerenhonk kunnen de oudere kinderen ’s avonds genieten van een potje tafelvoetbal of darten. Zo is er op de camping zelf al genoeg te beleven. Natuurlijk is er in de omgeving van de Camping ook enorm veel te ondernemen, zoals Dresden, Bautzen en Görtlitz bezoeken bijvoorbeeld.

Onderneem diverse activiteiten en maak leuke uitstapjes met het gezin

Bij Camping de Regenboog geniet je onder andere van een prachtige omgeving en ontdek je diverse steden eenvoudig, zoals Dresden en meer. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven en door de ideale ligging van de camping ben je over erg snel! Zo bereik je binnen 40 minuten rijden de romantische ruïnes van het kasteel en het klooster van Oybin verrijzen. Dit is niet voor niets één van het beroemdste rotsmassief in het Zittau-gebergte. Combineer je bezoek aan deze ruïnes eenvoudig met de wandeling Ritterschlucht of de stoomtrein. Zo heb je weer een enorm leuke herinnering met jouw gezin en de prachtige omgeving gezien.

Boek direct jouw kampeerplek voor het hoogseizoen

Kun jij ook niet wachten en sta je te popelen om een heerlijke vakantie te boeken? Reserveer dan direct een van de ruime kampeerplekken op deze camping, waar je over alle nodige faciliteiten en voorzieningen beschikt. Reserveren doe je eenvoudig via de website van de camping.

https://www.campingregenboog.nl/