Vergaderen in het groene hart
Image default
Mode en Kleding

Een rugtas met of zonder extra vakken? Wat is het fijnst?

Een rugtas met of zonder extra vakken? Wat is het fijnst? 

Of er wel of niet extra vakken bij een rugzak moeten zitten verschilt natuurlijk per persoon. De ene wil graag zijn mobieltje in een vakje van de rugtas stoppen en weer een ander vindt het fijner om het mobieltje in de rugtas te stoppen. Hoe weet je nu wat fijner is?

De rugtassen wat wil je daar van weten?

Over het algemeen worden de rugtassen gelinkt aan scholieren. Natuurlijk komt een rugtas veel voor op een schoolplein maar ze worden steeds vaker gebruikt voor verschillende doeleinden. Een synoniem van de rugzak is de ransel. Dit is een vierkante soldaten rugzak. De soldaten waren de eersten die een rugtas gebruikten. 

Wanneer een rugtas goed zit dan is het comfortabel. Rugtassen zitten pas goed als het gewicht goed verdeeld is over de gehele rug. Het moet niet in de rug duwen, schuren of schuiven. De schouderbanden moeten afgestemd zijn op lichaamslengte en de schouderpartij. Ook moeten de schouderbanden gewatteerd zijn. Dit is fijn als er een zware rugzak gedragen moet worden. 

Een telefoontasje in plaats van een rugzak met extra vakken

Wanneer je het af kan met een telefoon tas dan is dat natuurlijk veel eenvoudiger mee nemen. In het telefoontasje kan je de mobiel kwijt maar ook nog wat andere dingen zoals geld of bankpasjes. Omdat een telefoontasje dames speciaal voor de vrouwen ontworpen zijn denkt men dat ze niet universeel te dragen zijn. Maar dit is natuurlijk wel universeel te dragen. Want ze zijn er ook voor mannen.

Een tas speciaal voor mannen

Wil je nu als man ook graag een tas die dan ook echt geschikt is voor een man dan kan je er over nadenken om een crossbody tas heren te kiezen. Deze tas draagt erg comfortabel en heeft vaak een sportieve look. Deze tassen kan je verkrijgen in verschillende formaten. Ze zijn er in het klein maar ook zelfs daar waar je een laptop in kan doen. Deze tassen passen uitstekend bij elke outfit je ook maar draagt. 

Mocht je op zoek zijn naar een tas voor je werk kan je deze natuurlijk in elk gewenst formaat kiezen. Ze kunnen vaak als handtas maar ook als schoudertas gedragen worden. De crossbody tassen zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren en niet alleen maar in bruintinten. Ze zijn er in dieprood tot helder roze maar ook van groen tot blauw. 

 

Gerelateerde artikelen

Leuke mode hoeft niet duur te zijn

Welke mannen dragen herenjeans met verfspatten?

Zo kies jij een geschikte bh