Vergaderen in het groene hart
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij een geschikte bh

Zo kies jij een geschikte bh

Tijd voor een nieuwe bikini of bh? Dan heb je twee keuzes, je kunt ervoor kiezen de stad in te gaan om verschillende soorten te passen of je neemt de kans en gaat online een bestelling doen. Vooral wanneer je zeker weet welke maat je hebt, is het handig en vooral snel om online je favoriete bh of bikini te bestellen. Vind je het lastig om te bepalen wat nu voor jou het meest geschikt is, dan doe je er goed aan om even een winkel binnen te stappen. Niet alleen bij een bh is het belangrijk dat de pasvorm en ook ondersteuning goed is. Ook bij badmode moet je ervoor zorgen dat je bikini of badpak voldoet aan jouw wensen. Kortom, belangrijke keuze dus! Om je een eindje op de goede weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je!

Bepaal wat je wilt

De eerste vraag die jij jezelf moet stellen is natuurlijk wat je nodig hebt, gaat het om een normale bh, een bikini of misschien wel sport bh. Kies je voor dit laatste, dan zijn er nog een aantal opties. Eén van die opties is een sport bh met vulling of eentje zonder vulling. Keuze genoeg dus! Toch lijkt het een stuk lastiger, dan dat het in werkelijkheid is. Je moet namelijk gewoon beginnen met afstrepen wat je niet leuk vindt, want dan blijft er vanzelf een selectie over van wat eigenlijk wel binnen je eisenpakket valt. Beginnen met strepen dus!

Budget

Niet geheel onbelangrijk tijdens je zoektocht, dat is je budget. Wanneer je namelijk niet teveel wilt uitgeven, maar wel een goede bh wilt scoren, is het aan te raden te zoeken naar een bh sale! Tijdens de sale moet je vaak wel net geluk hebben dat ze je maat nog hebben, maar een kijkje waard is het dus zeker. Wanneer je voor jezelf een budget hebt vastgesteld, zal je ook al snel merken dat het uitzoeken een stukje gemakkelijker wordt. Zo kun je waarschijnlijk als je een beperkter budget hebt, direct een heel stuk van de bh’s al wegstrepen. Nu is het wel zo, dat het aan te raden is om op het internet vast een selectie te maken. Je kunt namelijk met een filter zorgen dat bh’s en ook bikini’s boven en onder een bepaald bedrag niet langer zichtbaar zijn. Zo kom je dus ook niet in de verleiding om iets te halen wat je eigenlijk niet wilt.

 

Gerelateerde artikelen

Welke mannen dragen herenjeans met verfspatten?

Een rugtas met of zonder extra vakken? Wat is het fijnst?

Leuke mode hoeft niet duur te zijn