Vergaderen in het groene hart
Image default
Gezondheid

Een betere relatie met uw kind na gesprekken met de psycholoog in Breda

Vooral als kinderen in de puberteit komen kan dat de relatie met de ouders onder druk zetten. Uw kind daar de schuld van geven is erg makkelijk en niet verstandig. Als de situatie uit de hand dreigt te lopen kan het soms een goed idee zijn om gesprekken te voeren met een psycholoog in Breda. Vaak wordt gestart met individuele gesprekken met u en uw kind apart. Vervolgens confronteert de psycholoog u beiden met de standpunten van de ander. En dan is het dus de kunst om er samen uit te komen.

Uw kind beter leren begrijpen

Natuurlijk bent u zelf ook jong geweest en wellicht botste het toen ook wel eens met uw ouders. Daarom is enig begrip voor het gedrag van uw kind wel op zijn plaats. Maar dit moet natuurlijk niet uit de hand lopen. Als het gedrag van uw kind voor problemen zorgt, bijvoorbeeld op school, dan is het belangrijk om hier in een vroeg stadium iets aan te doen om verdere ontsporing te voorkomen. Als ook uw zoon of dochter zijn of haar verhaal kan doen en kan aangeven wat de knelpunten zijn dan kan dit leiden tot verhelderende inzichten. De psycholoog in Breda kan hier een ondersteunende rol in hebben. Dit alles uiteraard met als doel ervoor te zorgen dat ouder en kind weer samen door één deur kunnen.

De psycholoog wil u en uw kind graag helpen

Als u en uw kind ervoor open staan om in gesprek te gaan met een psycholoog in Breda dan kunt u een afspraak maken met Psychologie Praktijk Floor. Floor is een ervaren psycholoog, zij gaat graag met u aan de slag om de situatie te verbeteren. Meer informatie over haar werkwijze kunt u lezen op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak.