Vergaderen in het groene hart
Image default
Banen en opleidingen

Wat is recruit bedrijf Ceres Green?

Ceres Green is de recruitment en interim specialist voor een baan in nieuwe en duurzame economie. Ceres Green biedt banen aan voor opdrachtgevers die werkzaam zijn in klimaat & energie, de overheid, semi-overheid, bouw, natuur & milieu, agri & food en industrie. Zoals je vast kunt begrijpen zijn dit zeer belangrijke sectoren op het gebied van duurzame economie. Klimaat & energie en natuur & milieu zijn natuurlijk de eerste sectoren waar je aan denk bij duurzame economie. De overheid en semi-overheid kunnen wat te zeggen hebben over bijvoorbeeld regelgeving. Agri & food en industrie zijn juist weer voorbeelden van sectoren die nog veel vooruitgang kunnen boeken op het gebied van duurzaamheid. Bouw is een belangrijke sector voor de toekomst; door nu economisch duurzaam te bouwen hebben we in de toekomst minder zorgen. Door zulke sectoren om te krijgen naar duurzame economie zal dit landelijk en wereldwijd een hoop schelen.

Banen op elk niveau beschikbaar

Ceres green vacatures zijn beschikbaar voor allerlei niveaus. Je kan hierbij denken van bachelors tot masterniveau en alles ertussenin. Voor iedere fase van je loopbaan is er dus wel een vacature te vinden die perfect bij je past. Daarnaast maakt het ook niet uit in welk dienstverband je wil gaan werken; vast of interim. Voor beide soorten heeft ceres Green vacatures. De vacatures voor vast dienstverband en interim vacatures zijn van elkaar gescheiden en beiden bieden dus enorme kansen. Bedrijven zijn vaak op zoek naar interimmers omdat het zoeken van een vaste kracht maanden kan duren. In de tussentijd kan een interimmer die gewend is zelfstandig aan het werk te gaan voor deze baan het werk bijhouden. Uiteindelijk zal deze interimmer plaats maken voor een vaste kracht.

Uitlopende banen in allerlei sectoren

Aangezien duurzame economie nogal een brede term is en op veel plekken kan worden toegepast, zijn er een hoop mogelijkheden voor banen binnen deze sector. Vacatures duurzaamheid kunnen variëren van milieuspecialist tot een directiepositie. In de sector overheid kun je bijvoorbeeld denken aan banen zoals themaspecialist natuur & stikstof of senior adviseur wet natuurbescherming. Aan de andere kant kun je in de sector agri & food denken aan banen zoals voeder specialist of procestechnoloog. Zoals je hieruit al kunt opmaken zijn er een hoop verschillende mogelijkheden voor een baan binnen duurzame economie. Aangezien Ceres Green actief is in alle functiegebieden, moet de juiste baan hier zo te vinden zijn. Daarnaast heeft Ceres Green een oog voor balans en een duidelijke focus op de mens, milieu en economie.

Wat is de taak van Ceres Green?

Ceres Green biedt simpelweg een platform aan waarop werkgevers specifiek op zoek kunnen naar mensen in het duurzame economie vakgebied. Bedrijven komen naar Ceres Green met een bepaalde vacature die ze willen vullen. Hierbij geven ze een omschrijving zoals het dienstverband en het aantal uren. Daarnaast geven ze ook een iets persoonlijkere omschrijving over wat ze precies verwachten van hun personeel. Ceres Green post deze vacature vervolgens op hun website en gaat actief op zoek naar de perfecte kandidaat. Deze kandidaten kunnen zich ook aanmelden bij Ceres Green. Zij geven op in wat voor vakgebied ze willen werken en welke kwaliteiten ze hebben. Ook zij geven logistieke gegevens door zoals werkverband, locatie en dergelijke. Ceres Green gaat dan op zoek naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer.