Vergaderen in het groene hart
Image default
Banen en opleidingen

Klantadviseur

Wilt u uw gehoor gebruiken om geld te verdienen? Word fulltime of parttime klantadviseur bij de Rijksuniversiteit Groningen (UWV)!

Wat ga je doen?

Als klantadviseur ben je voor UWV-klanten een solide steen om te surfen. Hoe kunnen ze je pakken? Voornamelijk via de telefoon, via het bericht, maar heeft ook de chatfunctie op de website. De vraag die u krijgt is bijvoorbeeld: hoe vraag ik een uitkering aan, hoe lang heb ik recht op uitkeringen en wanneer worden ze uitbetaald? Je gaat direct op onderzoek uit en assisteert de klant zoveel mogelijk zodat de klant naar tevredenheid kan ophangen of de chat met vertrouwen kan beëindigen.

Training

Om je op de baan voor te bereiden, krijg je eerst een opleiding van zes weken. Het is erg belangrijk om tijdens de trainingsperiode 32 uur per week te werken. Daarnaast vindt UWV dat een belangrijk punt is dat je lang (minimaal 1,5 jaar) als klantadviseur moet dienen. De volgende training start op 19 oktober 2020.

Werkdag en tijd

Als fulltime of parttime cliëntadviseur bij de Rijksuniversiteit Groningen (UWV) werk je 16 tot 38 uur per week. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

We hebben geprobeerd te bellen op het aangegeven gewenste tijdstip, maar helaas is dit door de vele reacties niet altijd mogelijk. We bellen je zo snel mogelijk!

Wat wij bieden

  1. Het totale uurloon bedraagt ​​€ 13,76;
  2. Reiskostenvergoeding, ook als u met de fiets komt;
  3. Toeslag voor overwerk;
  4. De mogelijkheid om een ​​vast contract af te sluiten bij UWV;

Een goed team.

Wat wij vragen:

  • Beschikken over minimaal mbo 4-diploma;
  • Je spreekt en schrijft heel goed Nederlands.
  • Je hebt zes weken lang 32 uur werk per week.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klantadviseur.html