Vergaderen in het groene hart
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Bunnik?

Centraal gelegen, omringd door prachtige natuur en beschikking over zowel kleine als grote ruimtes: De Landgoederij biedt een unieke manier van vergaderen op diverse inspirerende locaties en is daarmee dé vergaderlocatie van Bunnik.

 

Vergaderen op een toplocatie

Een inspirerende middag, belangrijke meeting of gewoon gezellig borrelen in een sfeervolle setting? Midden in de natuurlijke omgeving van Bunnik bevindt zich De Landgoederij. Dit landgoed met zonovergoten terras en een prachtig historisch pand zal iedereen doen verbazen als vergaderlocatie in Bunnik. De diverse ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en aankleding, waardoor er altijd wel een geschikte ruimte is voor allerlei meetings, borrels, presentaties en congressen. Of het nu gaat om 10 of 300 personen, De Landgoederij is een zeer bijzondere, centraal gelegen locatie met voor ieder wat wils.

 

Meetings in een kasteel? Dat kan!

Net naast de Kromme Rijn en vlakbij natuurgebied Niënhof bevindt zich het prachtige, sprookjesachtige kasteel Cammingha. Dit is van zichzelf al een bijzondere locatie om gasten en collega’s te ontvangen dankzij de rijke geschiedenis waarover het kasteel beschikt. De architectuur is daarnaast imponerend en dat gevoel vertaalt zich door naar de diverse zalen waarin vergaderd kan worden. Combineer de vergadering met een verzorgde lunch, diner of borrel voor een complete beleving in deze unieke vergaderlocatie in Bunnik.

Denk bijvoorbeeld aan een charmante, historische zaal, geschikt voor 20 tot 60 personen in combinatie met een heerlijk diner. Of kies voor een meeting in De Hofkamer: een sfeervolle ruimte die zich uitermate goed verleent voor een intieme meeting tot 20 personen.

 

Bereikbaarheid

Hoewel het kasteel en De Landgoederij zich hebben omringd met natuur liggen beide locaties op een bereikbare plek vlak bij Utrecht. Bunnik is een idyllische plek in Midden-Nederland en kenmerkt zich door natuurrijke omgevingen en historische gebouwen. Perfect aan te rijden via de snelwegen, maar ook met het openbaar vervoer zijn de vergaderlocaties van De Landgoederij en kasteel Cammingha zeer goed te bereiken. Met ruim 200 parkeerplaatsen is het de ideale plek om klanten, collega’s en partner van over heel Nederland op te ontvangen.