Vergaderen in het groene hart
MKB

Habu is hét schoonmaakbedrijf voor Ede en omstreken

Of het nu om een portiek of galerij in een appartementencomplex gaat of dat het een kantoorruimte of winkelpand betreft, Habu Schoonmaakorganisatie kan ervoor zorgen dat het optimaal wordt gereinigd. U kunt ons incidenteel inzetten voor een particuliere of zakelijke grote schoonmaak, maar we gaan desgewenst ook graag wekelijks of dagelijks bij u aan de slag om er niet alleen voor te zorgen dat alles brandschoon wordt, maar er vooral ook voor te zorgen dat het brandschoon blijft. Ons schoonmaakbedrijf in Ede verricht de meest uiteenlopende schoonmaakklussen, zodat u in alle situaties een beroep op onze professionele manier van werken kunt doen.

 

 

Ecologisch verantwoord schoonmaakbedrijf voor Ede

Net als u vinden we het belangrijk om uiterst zorgvuldig met de omgeving om te gaan. En dan doelen we niet alleen op de zonder meer nette en nauwkeurige manier van werken die u van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Ede kunt verwachten. Ook het milieuaspect van het reinigen nemen we nauwlettend in ogenschouw. Dat is dan ook reden voor ons om zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Door onze interieurverzorgers van deze specifieke producten gebruik te laten maken zorgen we ervoor dat alles toch gewoon optimaal gereinigd wordt, zonder dat daarbij het milieu onnodig zwaar wordt belast.

 

 

Een optimaal op elkaar ingespeeld team

Habu Schoonmaakorganisatie bestaat al meer dan 40 jaar en heeft in al die decennia een flinke staat van dienst opgebouwd. Dat succes hebben we mede te danken aan ons team van enthousiaste en gedreven medewerkers die elke werkdag weer voor u klaar staan om met plezier hun schoonmaakwerkzaamheden voor u uit te voeren. Omdat er binnen ons schoonmaakbedrijf in Ede weinig sprake is van personeelsverloop zijn de medewerkers doorgaans prima op elkaar ingespeeld, zodat er efficiënt en snel gewerkt wordt. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal blinkend schoon eindresultaat waar u meer dan tevreden over zult zijn.