Vergaderen in het groene hart
Image default
Dieren

Top Tips voor nieuwe puppy eigenaren

Je hebt de sprong gewaagd en je neemt een nieuwe hond mee naar huis. Hoewel het opwindend is om een ​​nieuwe pup bij je thuis te verwelkomen, kan in het begin ook een beetje ontmoedigend zijn, vooral voor beginnende hondenbezitters.

Elke keer dat je een nieuwe hond mee naar huis neemt, of het nu een puppy is of een volwassen hond, is het het beste om je van tevoren voor te bereiden en een idee te krijgen van wat je kunt verwachten.

Hier zijn een paar dingen die nieuwe hondenbezitters of bestaande hondenbezitters die een tweede hond krijgen, kunnen doen om de overgang gemakkelijker te maken.

 

Zorg voor het juiste hondenvoer.

Je pup heeft meteen hondenvoer nodig. Zoek uit wat je nieuwe hond heeft gegeten en beslis of je door wilt gaan met dat voer of wilt beginnen met het overzetten op nieuw voer.

Vraag je dierenarts of het voer dat je gebruikt, voldoet aan de individuele voedingsbehoeften van je hond. Verschillende leeftijden of stadia kunnen profiteren van specifieke voedingsstoffen om jouw dier te helpen gedijen.

Bereid een plek voor jouw hond om te slapen.

Selecteer van tevoren een slaapplek. Het is over het algemeen het beste om jouw hond te beginnen met een afgesloten ruimte als een hondenkrat. Dit geeft hen een veilige ruimte die alleen van hun is. Bereid het van tevoren, en voeg een gezellige hondenbed voor hen om op te rusten.

Ga er van uit dat je hond niet zindelijk is.

Bij het thuis brengen van een nieuwe hond, is het waarschijnlijk dat ze niet begrijpen dat jouw huis een niet plas zone is. In plaats van jouw hond toegang te geven om in het hele huis zijn zaak te doen is het verstandig om vooral in de eerste manden ze te beperken tot een klein gebied binnenshuis.

Ken je dierenarts

Let op dat je een goede relatie met je dierenarts ontwikkeld. Let er ook op dat je weet waar de dichtstbijzijnde huisdierendoctor is. Voor het geval dat je normale dierenarts dicht is.

https://www.dierenziekenhuiseindhoven.nl/huisdierendokter/

Gerelateerde artikelen

Bestel alles voor je huisdier bij de grootste reptielenwinkel online

Eenvoudig en snel duivenvoer kopen doet u bij deze specialist