Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een hovenier in Rhenen?

Heeft u dringend een hovenier nodig? Kijk dan eens op de website van Exalto Hoveniers. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onderhoud aan uw tuin, maar ook voor het ontwerp en de aanleg hiervan. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin.

Exalto Hovenier 

Een hovenier in Rhenen van Exalto gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw probleem. Weet u bijvoorbeeld niet goed wat u met uw tuin aan moet, dan kijken wij graag met u mee voor een prachtig ontwerp. Wij zijn creatief en blijven onszelf verbeteren, zodat u ook echt een origineel ontwerp voor uw tuin krijgt. Op die manier blijven wij niet alleen onze klanten, maar ook onszelf keer op keer verrassen. Of het nu gaat om uw voor- of achtertuin of om de oprit van uw hoekhuis. Wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook als zakelijke klanten inschakelen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw buitenruimte.

Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin gaan wij eerst met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Wij zullen vervolgens aan de slag gaan met ontwerp, waarbij wij u goed op de hoogte houden en zullen uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Elke tuin is uniek, dus wij ontwerpen elke tuin dan ook apart. Wij betrekken u bij iedere stap van het proces, zodat u op het einde ook echt een tuin heeft die bij uw smaak past. Eenmaal klaar met het ontwerp, zullen wij overgaan op de aanleg van uw tuin. Wij kijken hierbij niet alleen naar de uitstraling, maar zorgen wij ook voor een beplantingsplan en eventuele terrasoverkapping. Op die manier heeft u zomer en winter groen in de tuin.

Onderhoud

Naast het ontwerp en de aanleg van uw tuin, doen wij ook het onderhoud graag voor u. Tuinonderhoud is erg belangrijk om uw beplanting zo mooi mogelijk te houden. Schakel ons daarom eenmalig of periodiek in voor onderhoud. Wilt u meer informatie of direct aan de slag met uw nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op via de website.