Zorg

Ontdek het moederschap bij de verloskundige in Nijmegen

Bij de verloskundige in Nijmegen worden al jouw wensen meegenomen in de hulp die jou zal worden aangeboden tijdens het hele traject van je zwangerschap. Vanaf het moment dat jij weet dat je zwanger bent tot een aantal weken na je bevalling zal de verloskundige in Nijmegen jou bijstaan en je helpen bij alles wat jij nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt. Er worden ook adviezen gegeven hoe jij het beste alles kunt doen tijdens deze periode. Wat is er goed voor je baby en wat moet je nou juist laten. Ook de echo’s worden door de verloskundige in Nijmegen uitgevoerd. Zelfs de echo’s die niet in de praktijk worden gegeven. Om je kindje nog vaker te kunnen zien worden er extra echo’s gemaakt waar je kunt genieten van het kleine baby’tje dat in jouw buik groeit. 

Meerdere verloskundigen

Bij de verloskundige in Nijmegen werken twee verpleegsters die je kunnen helpen. Op die manier is er altijd iemand aanwezig in je te helpen wanneer je vragen hebt, maar je plant in principe al je afspraken met eenzelfde verloskundige in Nijmegen in, om zo gewend te raken aan de werkwijze van deze persoon. Bovendien bouw je ook een persoonlijke band met de verloskundige in Nijmegen op, omdat je zolang met iemand te maken hebt, maar liefst minimaal tien maanden. 

Wat doet de verloskundige in Nijmegen?

De eerste echo wordt door de verloskundige in Nijmegen al gemaakt na een periode van 7 weken en wanneer je dit wil kan dit dus vaker worden gemaakt. Het is een praktijk waar veel waarde wordt gehecht aan het persoonlijke contact met de cliënten. Er is een samenwerking met meerdere ziekenhuizen uit de omgeving, zodat wanneer er iets gebeurt en er met het ziekenhuis geschakeld moet worden dit kan gebeuren op een professionele manier.