Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

Een lichtplan voor de woonkamer

Er zijn heel veel voordelen aan een lichtplan laten maken voor de woonkamer. In deze blog deel ik hier een groot aantal van graag met jou. Weinig mensen weten überhaupt van het bestaan van een lichtplan en hiernaast ziet lang niet iedereen hier het voordeel van in of althans, niet tegenover het geld wat het eigenlijk kost. Ik heb een tijdje geleden een lichtplan voor de woonkamer laten maken bij Lichtkunde. Dit is een bedrijf wat dit al een hele lange tijd doet en daarom ook erg goed erin is.

Een lichtplan voor de woonkamer door Lichtkunde

Mijn ervaring met het lichtplan voor de woonkamer is dat het uiteindelijk een stuk gezelligere plek is waar ik mij steeds meer thuis voel. Dit komt omdat het allemaal een stuk gezelliger is geworden omdat de mooie stukken van mijn woonkamer een extra accent hebben gekregen en de rest een klein beetje op de achtergrond is gebleven, erg tof. Lichtkunde heeft samen met mijn in de woonkamer gekeken op welke manier alles belicht moet worden om te zorgen voor een goede sfeer in de kamer. Dit is erg lastig, want je zou denken dat het meest belangrijke is dat er mooie meubels in de kamer staan en een kleedje en dat het op die manier gezellig wordt. Dit is waar, maar zonder een lichtplan in de woonkamer ben je nog niet heel ver. Lichtkunde is een tijdje bezig geweest en kwam uiteindelijk met een resultaat. Het was een kwestie van een paar lampjes wisselen en een paar dimmers en het verschil is waanzinnig groot!

Ook benieuwd?

Als je ook benieuwd bent naar wat een lichtplan in de woonkamer nu voor voordelen heeft en wat de invloed erop kan zijn voor jouw woonkamer dan is mijn advies om het gesprek aan te gaan met een medewerker van Lichtkunde. Zij kunnen jou alles vertellen over wat er allemaal nodig is om te zorgen dat het uiteindelijk een mooi resultaat wordt. Ook kun je op de website lichtkunde.nl kijken om er wat meer over te lezen en voorbeelden te zien van werk wat ze al gedaan hebben.