Home / Gardening

Een hovenier uit Woudenberg met een moderne smaak

Ik was op zoek naar een hovenier uit de omgeving van Woudenberg die een moderne smaak had in het design van tuinen. Toen we ons nieuwe huis hadden gekocht, had het een behoorlijk ouderwetse tuin. Natuurlijk was dat een van de eerste puntjes op onze lijst die we graag wilden aanpassen en verbeteren in het nieuwe huis. Maar dat kunnen wij niet alleen en zulke groene vingers hadden we niet, dus we moesten iemand uit de omgeving hebben die hier meer verstand van had!

Het nieuwste van het nieuwste van de hovenier uit Woudenberg

Mijn man en ik hadden al een beetje gekeken naar verschillende hoveniers in de omgeving van Woudenberg naar wat voor soort stijl zij hadden. Sommige vonden we echt niet bij ons passen en de ander was wel mooi, maar vroeg een belachelijke prijs ervoor. Dus we zaten een beetje in een split, totdat we bij Hoveniersbedrijf Van de Kraats tegenkwamen. Daar zagen we precies de stijl die we zochten in ons tuin en ook voor een redelijke prijs. Dus hadden we een gesprek aangevraagd bij Van de Kraats en gelukkig konden we daar snel terecht. Na een goed gesprek over de tuin en waar wij naar zochten, wilden de hovenier ons graag helpen met dit project. We konden niet wachten op het eindresultaat.

Het eindresultaat

Na een tijdje wachten, was onze tuin helemaal klaar en dit hadden we precies voor ogen. Er zat een mooie veranda, gemaakt van hout, in en prachtige stenen pad die je er naar toe leidt. Bovendien wel hier en daar wat groen en wat bloemen te zien. En ook als het donker is wordt het pad verlicht met een paar verlichtingspalen die in de tuin staan. Het leukst van allemaal is dat we ook in de veranda een steenoven hebben waar we lekker in kunnen koken. Onze droomtuin is uitgekomen en gerealiseerd door Van de Kraats.

Bezoek de website

Wilt u ook een prachtige nieuwe tuin, of bepaalde tips om uw tuin goed te kunnen verzorgen? Bekijk dan de website van Hoveniersbedrijf Van de Kraats voor meer informatie over tuinieren en nog veel meer.