Vergaderen in het groene hart
Image default
Vervoer en transport

Een digitale kilometerregistratie bespaart u tijd, geld én geeft inzicht in CO2 uitstoot.

Het nieuwe jaar komt alweer bijna om de hoek. Tijd voor goede voornemens. We willen fitter zijn, meer mensen helpen of eindelijk eens die grote klus afronden. Maar daar is tijd voor nodig. En geld. Heeft u er al eens overna gedacht dat die besparing bij uw auto vandaan kan komen? De kilometerregistratie zorgt voor besparing in zowel tijd als geld.

Kilometerregistratie

Op het moment dat u een zakelijke auto rijdt, kunt u ervoor kiezen om bijtelling te betalen of niet. Bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de auto en dat kan al snel oplopen tot honderden euro’s per maand. Hoeveel geld houdt u in uw zak als u de wagen niet zakelijk rijdt? Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven dat u niet meer dan 500 kilometer privé rijdt en dat ook kunnen aantonen. Gebruik een kilometerregistratie die alles digitaal bijhoudt, maak een export als de Belastingdienst erom vraagt en u bespaart zo duizenden euro’s per jaar.

CO2-uitstoot

Wanneer u rijdt met een kilometerregistratiesysteem in uw voertuig, wordt precies inzichtelijk hoeveel kilometer u rijdt. En doordat bekend is welke auto het betreft, is ook uw CO₂ uitstoot bekend. En het begin is altijd inzicht. Want ongeacht hoe groot uw wagenpark is, u zult bijna altijd CO₂ uitstoten. En met de aankomende normering en zero emissie zones is het van belang dat u er nu al mee aan de slag gaat.

GPS tracker auto

En nu we het toch over besparen hebben; wat als uw auto wordt gestolen? Dan krijgt u wel een dagwaarde terug, maar daar koopt u niet de exacte wagen voor terug. Met de GPS tracker auto weet u altijd waar de auto is en spoort u hem op in geval van diefstal. Ook ontvangt u meldingen bij sabotage.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/