Vergaderen in het groene hart
Image default
Industrie

De aannemer funderingswerken in Utrecht voor renovatie van je fundering

Een fundering gaat vele tientallen jaren mee. Toch kan het nodig zijn om een aannemer funderingswerken in Mijdrecht, bij Utrecht, in te schakelen. Dit is bijvoorbeeld het geval als de fundering in slechte staat verkeert door houtrot. Het kan dan gebeuren dat je problemen krijgt met vocht in de woning of dat de vloer in je huis verzakt. Dit komt vooral voor bij oudere woningen die zijn voorzien van houten vloeren in plaats van vloeren van beton. Je wooncomfort komt daardoor in het geding, maar ook daalt de waarde van het huis. Daar komt nog bij dat woningeigenaren verplicht zijn om hun huis te verduurzamen om in de toekomst niet meer afhankelijk te hoeven zijn van fossiele brandstoffen zoals olie en gas.

Wat betaal ik voor het verduurzamen van mijn huis?

De kosten voor het inschakelen van een aannemer voor funderingswerken in Utrecht verschillen uiteraard per woning. De hoogte van de kosten is afhankelijk van wat er precies gedaan moet worden om de fundering in perfecte staat te krijgen. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen bij R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht. Zij zijn expert in het uitvoeren van werkzaamheden aan de fundering van woningen en andere gebouwen. Na de renovatie kan het pand er weer heel wat jaren tegen.

Maak een planning als je je huis gaat verduurzamen

Met het verduurzamen van je woning zijn soms hoge kosten gemoeid. Maar niet alles hoeft tegelijk. Je kunt de maatregelen in fases nemen. De aannemer voor funderingswerken kan bij je langskomen om de situatie van je woning te beoordelen en op basis daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen. Dan weet je wat het gaat kosten om de fundering te laten opknappen en de vloer te laten isoleren. Je woning wordt daardoor energiezuiniger. Hierdoor verdien je een deel van de investering uiteindelijk weer terug. Ook krijgt het huis een hoger energielabel. Dat is gunstig als de woning wordt verkocht of verhuurd.