Eten en drinken

Uw trouwen vieren zoals u dat wilt op deze locatie in Alblasserdam

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een locatie in regio Alblasserdam waar u dit kunt vieren zoals u dat wilt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Restaurant De Wachter. Dit restaurant beschikt over een sfeervolle tuin, die de perfecte setting biedt voor een romantisch trouwfeest. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om uw trouwdag volledig naar wens in te richten. Dat is natuurlijk wat u als bruidspaar wenst!

De mogelijkheden die deze locatie biedt

Bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam zijn er uitgebreide mogelijkheden om uw trouwen te vieren. Het trouwfeest vindt plaats in de landelijk ingerichte tuin, die u volledig kunt (laten) aankleden met versiering die past bij uw bruiloft. U heeft de mogelijkheid om tussen de 20 en 200 gasten uit te nodigen. Zo weet u zeker dat u iedereen kunt uitnodigen die u er graag bij wilt hebben. Naast de mogelijkheden met betrekking tot de ruimte en sfeer, zijn er vanzelfsprekend veel cateringmogelijkheden bij dit restaurant. Het is namelijk niet voor niets een restaurant. U heeft de mogelijkheid om onbeperkt dranken af te nemen zodat uw gasten niets te kort komen. Daarnaast kunt u kiezen voor smakelijke hapjes, een warm of koud buffet of zelfs een volledig verzorgd barbecuebuffet. Heeft u andere wensen? Ook dan denken ze op deze locatie graag met u mee.

Neem contact op met het restaurant voor meer informatie

Gaat u binnenkort trouwen in Alblasserdam of omgeving en spreken de mogelijkheden van Restaurant De Wachter u aan? Bent u benieuwd hoe ze hier een invulling kunnen geven aan uw wensen? Neem dan gerust contact met hen op via het telefoonnummer op de website. Ze vertellen u graag wat er concreet mogelijk is binnen uw wensen en budget. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken om uw feest al dan niet op deze locatie te vieren.

https://restaurantdewachter.nl/