Home / Gardening

Tuintegels nodig? De specialist heeft precies wat u zoekt

Het is belangrijk dat tuintegels tegen invloeden van buitenaf worden beschermd. Hoe u dat het best doet? Met Protection Plus van MBI De Steenmeesters natuurlijk! Met een hoge factor zijn de tuintegels goed bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Alle sierbestrating van de specialist zijn minstens voorzien van factor 15. Dit biedt bescherming van binnenuit en maakt deel uit van de receptuur. Dit is een speciale beschermingsfactor voor de tuintegels. Daarnaast zijn de tuintegels eenvoudig te onderhouden. Bij het aanschaffen van tuintegels bij de specialist krijgt u onderhoudsadviezen mee om jarenlang optimaal van uw terras te kunnen genieten.

Tuintegels: betontegels, terrastegels en siertegels

Tuintegels zijn er in verschillende maten, materialen en kleuren. Denk aan betontegels, terrastegels of siertegels. Met de juiste tuintegels creëert u een fraai looppad of terras waar u jarenlang van kunt genieten. Bekijk eens de mogelijkheden van De Steenmeesters van MBI. Zij hebben jarenlange ervaring en dragen graag een steentje bij aan een optimale tuinbeleving, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. De Steenmeesters van MBI geven u advies op maat en helpen u met het vinden van de juiste tuintegels. Daarnaast bieden zij naast tuintegels en stenen, ook een ruimte keuze aan tuinverlichting. Dat is het voordeel dat een specialist u te bieden heeft.

Van romantisch en klassiek tot modern en rustiek: tuintegels in diverse stijlen

Tuintegels bepalen de sfeer in uw tuin. Maar wat voor tuintegels kiest u rondom uw woning? Door de juiste tuintegels te gebruiken, kan een unieke sfeer naar wens worden gecreëerd in diverse stijlen. Er zijn veel tuin- en terrastegels waarmee de buitenruimte een heel ander uiterlijk krijgt. De tuin kan bestraat worden maar het is ook mogelijk om delen van de tuin te betegelen met siertegels. Geef de tuin of het terras de gewenste look met bijvoorbeeld betontegels. De specialist in sierbestrating, MBI, biedt betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die onder andere uit kleurechte en natuurlijke materialen bestaat. Met een breed assortiment aan texturen, kleuren en formaten hebben De Steenmeesters van MBI altijd tuintegels die bij u passen.