Home / Gardening

Tips en advies voor de inrichting van uw vakantiehuis

Bij de inrichting van uw vakantiehuis is het belangrijk om te onthouden dat u een leefruimte creëert voor twee partijen, uzelf en uw gasten. U moet uw woning inrichten met uw gasten in het achterhoofd. Het meubilair maakt hét verschil voor de vakantie-ervaring van uw gasten. Dit betekent niet dat uw vakantiewoning saai moet worden. Reizigers kiezen vaak voor vakantiewoningen in plaats van hotels omdat ze het leuk vinden om hun vakantie door te brengen in een individuele woning die de bestemming en een gewenste levensstijl weerspiegelt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat uw vakantiewoning allerlei klanten binnen uw markt tevreden moet stellen. Meer over je vakantiehuis inrichten.

De inrichting van uw vakantiehuis moet comfort uitstralen

De inrichting van uw vakantiehuis moet comfort uitstralen. Veel vakantiegangers kiezen juist voor een privé vakantiehuis in plaats van een hotelverblijf omdat ze genieten van het comfort en de gemakken die ze thuis ook hebben. Zij zullen op zijn minst verwachten dat de accommodatie wordt ingericht volgens dezelfde standaard als hun primaire huis of zelfs een hogere standaard als ze veel geld moeten neertellen voor een vakantiewoning.

Compleet in Stijl houdt rekening met een aantal eenvoudige richtlijnen bij de inrichting van uw vakantiehuis:

Belangrijk voor de inrichting van uw vakantiehuis

Een duurzame en kwalitatieve inrichting van uw vakantiewoning staat voorop. Omdat door de jaren heen uw vakantiewoning verhuurd zal worden aan honderden gasten. Meubels die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn, hebben de voorkeur. Stoffen zoals suède worden heel gemakkelijk vuil en zijn moeilijk schoon te maken. Ook verfijnde items (zoals kanten tafellakens) die niet machinaal gewassen kunnen worden, zullen meer werk vergen. Lichtgekleurde banken en stoelen of vloerbedekking zien er geweldig uit, maar zijn erg kwetsbaar voor vuil.

Compleet in Stijl creëert een veilige omgeving

Mensen hebben de neiging om hun hersenen uit te schakelen als ze op vakantie zijn. Een ongelukje zit daardoor in een klein hoekje omdat ze niet vertrouwd zijn met hun vakantieomgeving. Dit is vooral belangrijk als uw woning populair is bij gezinnen met jonge kinderen.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Compleet in Stijl voor het bespreken van uw wensen.