Home / Gardening

Salontafel industrieel

Zoekt men een salontafel die industrieel oogt? Men kan een salontafel industrieel in onze webshop in allerlei varianten terugvinden. Deze kunnen van toegevoegde waarde zijn in een moderne woonruimte waar vintage of retro voorwerpen geplaatst zijn. De industriële meubels geven een stoere en robuuste indruk die goed te combineren valt met andere meubelstukken die een urban of landelijke stijl hebben.

Al onze producten worden in India gefabriceerd en dragen zodoende bij aan een lagere prijs. Op die manier kan men tegen aantrekkelijke prijzen handwerk van hoge kwaliteit aanschaffen. Mocht de gewenste afmeting voor een industriële salontafel er niet tussen zitten dan kan men de tafel op maat laten maken om een uniek model te produceren. Voor meer informatie over onze meubels en salontafels met industrieel uiterlijk kan men terecht op onze webwinkel.

Diverse meubels en salontafels

De salontafels die er industrieel uitzien kan men goed combineren met andere stoere en robuuste meubels uit ons assortiment. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een industriële salontafel te kopen die eruit ziet als een pallet. Het bestaat uit twee houten planken met daaronder vier metalen vintage wielen. Dat past perfect bij een hoge vitrinekast van metaal en hout in dezelfde stijl. Ook zijn er mogelijkheden met andere meubels mogelijk. Denk daarbij aan industriële salontafels gemaakt van steigerbuizen die perfect matchen met TV meubels die vergelijkbare materialen erin hebben verwerkt. Voor een meer abstract ontwerp is er robuust meubilair dat bestaat uit blokjes van teakhout. Dit zorgt voor een gemêleerd geheel dat past bij andere meer abstracte designs. Als men dus een salontafel wenst die industrieel oogt en goed past bij andere meubels zit men hier op de juiste plek.

Tafel laten bezorgen

Als men een salontafel met een industrieel gevormde constructie wil hebben kan men zo’n tafel laten bezorgen. We kunnen met onze service zorgen dat de levering snel en vlekkeloos gaat. Als men dus een robuuste en industriële salontafel wil voor in een modern en strak interieur kan men deze door ons laten bezorgen.

https://www.cedgemeubel.nl/