Toerisme

Regel een chauffeur voor uw busdagtochten met de juiste certificaten

Bent u van plan om een bus te huren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialist als TwinTours. Hier huurt u een bus én een chauffeur. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Er zijn diverse evenementen die u kunt bezoeken met een dagtocht. Deze zijn echter wel vaak seizoensgebonden. Zijn er bepaalde evenementen waar u naartoe wilt? De busdagtochten van een specialist als TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

Zoekt u een vervoersmiddel voor uw bedrijfsuitje? Huur dan een mooie touringcar bij een ervaren bedrijf als TwinTours. Bij dit bedrijf vindt u zeker wat u zoekt. Hierbij kunt u een mooie dagtocht met de bus meemaken, maar ook voor meerdere dagen weg zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.