Vakantie

Natuurcamping gelegen op een bijzondere locatie op de Veluwe

Weet je wat zo bijzonder is aan een natuurcamping op de Veluwe? Camping het Vossenhol is geschikt voor jong en oud. Deze camping is veel meer dan zomaar een camping. Op deze natuurcamping op de Veluwe kun je bijvoorbeeld slapen in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Een van de leukste dingen van op vakantie gaan is de voorpret die je eraan beleeft. Hoe leuk is het dan om van te voren uit te denken waar jij dit jaar op vakantie wilt gaan. Wil je met de kinderen de natuur in, maar moeten je kinderen zich wel kunnen vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Kies jij dit jaar voor het vrije gevoel tijdens de vakantie? Even helemaal niks hoeven en ondertussen optimaal genieten van de mooie en rustige omgeving om je heen? Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.