Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

Met de dienst Container Platform as a Service wordt u volledig ontzorgd in het hosten en onderhouden

 

Steeds meer Independent Software Vendoren (ISV’s) kiezen voor een gecontaineriseerd platform op basis van Kubernetes. Met zo’n Kubernetes-platform kunnen ISV’s die Software as a Service (SaaS) leveren, hun applicaties veilig, snel en schaalbaar ontwikkelen en lanceren. De dienst Container Platform as a Service zorgt ervoor dat ISV’s volledig worden ontzorgd in het hosten en onderhouden van het Kubernetes-platform. Zo kunt u zich altijd focussen op uw core-business.

Wat is Container Platform as a Service?

Een container kun je zien als een pakket waarin de applicatie met alle bijbehorende onderdelen zit die nodig zijn om de applicatie te kunnen draaien. Containers kennen een uniforme opzet, waardoor ze overal waar ze opgestart worden hetzelfde werken, op ieder platform en ieder besturingssysteem. Dit maakt een container de ideale basis om code mee te hosten. Om een complete infrastructuur met verschillende applicaties goed te kunnen beheren, is een beheerplatform nodig. Kubernetes vormt hierin één van de belangrijkste oplossingen in de huidige markt. Om verder ontzorgd te worden in het hosten en onderhouden van dit Kubernetes-platform bieden Cloud-providers, zoals Fundaments, Container Platforma s a Service (CPaaS) aan. 

Container Platform as a Service van Fundaments

Fundaments biedt Container Platform as a Service (CPaaS) managed aan. Dit houdt in dat het complete platform instapklaar wordt aangeboden en dat de continuïteit op het platform wordt geborgd. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich focussen op het ontwikkelen en lanceren van applicaties. De oplevering van de dienst Container Platform as a Service van Fundaments wordt altijd in drie stappen gedaan, namelijk: intake, oplevering en platform management. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en eisen, zodat het platform altijd aan uw verwachtingen voldoet.

https://www.fundaments.nl/