Home / Gardening

Liebherr WKb 4212 voor het opslaan van 200 flessen

Liebherr WKb 4212 Vinothek

De Liebherr WKb 4212 Vinothek koopt u bij Cavepromotor in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Verenigde Staten. Het voordeligste bij Cavepromotor met deskundig advies en ‘laagste prijsgarantie’. We hebben het over de kleinste, vrijstaande, metalen, wijnbewaarkast met glasdeur in zwart metalen frame. De Wkb 4212 is een mooi toestel waarin u 200 wijnen kunt bewaren. De WKb 4212 is een volwaardige wijnbewaarkast, zoals de grote broers in het gamma van Liebherr. U bepaalt uiteraard wat de temperatuur is in deze wijnwaarkast. U kunt variëren tussen 5°C en 20°C. Wanneer u de wijn wilt bewaren op keldertemperatuur dan zit u rond de 12°C goed. De wijnbewaarkast zelf zorgt de juiste luchtvochtigheidsgraad, filtert omgevingsgeuren uit de lucht via het actieve koolfilter en heeft UV-werend glas. Deze wijnbewaarkast begint automatisch te ‘piepen’ wanneer u de deur te lang open laat staan. De Wkb 4212 heeft 6 legniveaus en heeft onderin een schuiflade voor het opbergen van een kurkentrekker. De Wkb 4212 is volledig uitgevoerd in een zwartmetalen behuizing. Het aanschaffen van de Liebherr Wkb 4212 GrandCru via Cavepromotor heeft additionele voordelen. Het zo dat u bij de aankoop een wijncadeaubon krijgt. Deze kunt u besteden bij Wijnpromotor waar de oorsprong van Cavepromotor ligt.

 

Cavepromotor is ontstaan nadat Wijnpromotor er achter kwam dat klanten mooie wijnen kopen, maar deze vaak op een ‘verkeerde’ manier bewaren en serveren. Cavepromotor is op zoek gegaan naar een oplossing en is uiteindelijk de samenwerking aangegaan met Liebherr. De installatie van de wijnbewaarkast is eenvoudig als u deze neerzet tegen een muur. Het gewicht van deze wijnbewaarkast is 84 Kg. U kunt deze wijnkast tegen de muur plaatsen, omdat deze aan de achterzijde een voorziening heeft om warmte af te voeren. Bent u bang dat u de wijnkast gaat beschadigen tijdens de installatie, dan is het verstandig om de installatie te laten uitvoeren door Cavepromotor. De WKb 4212 behoort tot de selectie van meest verkochte wijnbewaarkasten in zijn soort. Dit komt vooral door de energiezuinige compressor en de geluidsarme componenten. Een ander voordeel is dat de wijn mooi zichtbaar zijn door het glas.

Daarnaast wordt deze wijnkast geleverd met Vibration Reduction Blocks door de firma Cavepromotor. Deze zorgen ervoor dat de omgevingstrillingen ook worden geelimineerd. In de praktijk houdt dit in dat de trillingen die door de omgeving worden veroorzaakt geen schadelijk effect hebben op de wijnen. De wijnen kunnen op natuurlijke wijze ouderen, waardoor de veronderstelde ‘piek’ niet een aantal jaren naar voren wordt gehaald wat het resultaat van de wijn nadeling kan beïnvloeden. Tevens beschikt deze wijnkast over een binnenverlichting. Dit geldt niet voor dezelfde wijnkast met een gesloten deur zonder glas.