Vergaderen in het groene hart
Image default
Woning en Tuin

Kies voor opslagruimte huren Groningen

Zowel voor zakelijke doeleinden als voor particulier gebruik is het mogelijk om een opslagruimte huren Groningen. Hier kun je bijvoorbeeld belangrijke documenten opslaan, maar ook meubels of spullen/kleding die je niet het hele jaar door nodig hebt. Het fijne aan een opslagbox huren, is dat je elke maand een vast bedrag betaalt. Je kunt zelf het gewenste formaat van de box kiezen. Heb je weinig spullen, dan is een box van één vierkante meter wellicht al voldoende (en goedkoper natuurlijk). Als je echter meer of grotere spullen wil opslaan, kun je kiezen voor een box van anderhalf tot dertien vierkante meter. 

Voordelen opslagruimte huren Groningen

Er zijn een aantal redenen waarom je zou moeten kiezen voor een opslagbox in Groningen. Het is namelijk zo dat je 365 dagen per jaar toegang hebt tot de box, namelijk tussen 6 uur ‘s ochtends en 11 uur ‘s avonds. Ideaal voor wanneer je er op het laatste moment achter komt dat je iets nodig hebt uit de box. Je bent dus niet afhankelijk van strenge openingstijden. Een ander voordeel is dat de boxen makkelijk te bereiken zijn, namelijk in de buurt van de snelweg en de stad.

Van alle gemakken voorzien

Mocht je zware meubels hebben opgeslagen en heb je deze nodig? Dan kun je één van de transportkarren gebruiken die gewoon in de opslag staan. Het fijne is dat het hele pand wordt beveiligd met videobewaking en monitoring, dus je weet zeker dat jouw spullen hier veilig zijn. Genoeg voordelen om te kiezen voor een opslagbox!