Home / Gardening

Keuze uit diverse houtsoorten voor uw schutting met betonpalen

Het is nogal een investering, zo’n nieuwe schutting met betonpalen van de specialist. Het is daarom ook meer dan logisch dat u volledig tevreden wilt zijn over de uiteindelijke schutting. Daarbij is het belangrijk om aan de houtsoort te denken die u gaat gebruiken als schermen voor tussen de betonnen palen. Bij een specialist als Tuinhoutspecialist Vroomen kunt u meestal kiezen uit een aantal opties. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor fraai hardhout, maar ook Lariks hout is een veelgebruikte houtsoort voor schuttingen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om hout, op hardhout na, te laten impregneren zodat ze beter bestand zijn tegen de weersinvloeden.

Een schutting met betonpalen snel vanuit voorraad geleverd door de specialist

Voordat u een bestelling kunt gaan plaatsen voor een nieuwe schutting, is het belangrijk om eerst over het één en ander na te denken. Weet u bijvoorbeeld al wat voor soort schutting u graag zou willen hebben? Heeft u liever een hekwerk, of gaat u voor een mooie schutting met betonpalen? Als u echter uw keuze heeft gemaakt dan wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk geleverd krijgen en niet nog wekenlang op uw nieuwe schutting hoeven wachten. Kies daarom ook voor een leverancier die vanuit eigen voorraad kan leveren. Dan kan het transport snel in orde gemaakt worden. Als u voor een specialist als Tuinspecialist Vroomen kiest dan kunnen zij in de meeste gevallen uw nieuwe schutting ook nog eens voor u komen installeren en zelfs de oude verwijderen en meenemen.

Een specialist verwijdert uw oude schutting alvorens een nieuwe met betonpalen te plaatsen

De investering die u maakt om een schutting met betonpalen te kopen, is een investering waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Vaak gaan deze kwaliteitsschuttingen namelijk voor langer dan 20 jaar mee. Toch gaat ook de beste schutting na verloop van tijd ten onder aan slijtage en dan zult u deze moeten vervangen. Maar ja, wat doet u dan met uw oude schutting? Door Tuinhoutspecialist Vroomen in te schakelen krijgt u niet alleen een gloednieuwe schutting van kwaliteitsmaterialen, deze specialist kan ook nog eens uw oude schutting vakkundig voor u verwijderen. Dat gebeurt met een kleine grondgraafmachine die uw oude schutting, inclusief fundering, makkelijk verwijdert. Opgeruimd staat netjes!