Home / Gardening

In vier simpele stappen tot 3 kilo per week kwijtraken

Bent u nou ook voor de zoveelste keer op dieet geweest maar wil het resultaat maar niet bljiken? Alles al geprobeerd? Afvallen met ISANO biedt de perfecte oplossing om slim, snel en zeer verantwoord af te vallen. Met vijf jaar ervaring in het gebied van afvallen is de perfecte samenstelling gemaakt van repen waarbij alle benodigde voedingsstoffen binnen komen zodat niet alleen spierweefsel afgebroken wordt. Met behoudt van een gezond eetpatroon wordt het vet snel afgebroken en bent u binnen no time een maatje 36. 

ISANO repen

ISANO repen werken in vier stappen. Tienmaal per dag neem je een reep in die alle benodigde voedingsstoffen bevat. Hierdoor verlang je zelf niet meer naar verkeerd eten. De repen zijn goed voor zo’n 1000kcal. Ook in de intensieve fase van de kuur is er geen last van een hongergevoel, dit is natuurlijk heel erg fijn. Wanneer dit patroon wordt aangehouden zie je binnen een week al resultaat. Het is afvallen met geringe moeite. 

Wat voor invloed heeft ISANO op je leven?

ISANO is gemakkelijk en zeer effectief. Het enige wat je als consument moet doen is elke 60 tot 90 minuten een reep consumeren en daarbij wat water drinken. De repen zijn gemakkelijk en duurzaam verpakt en passen in ieders tas of rugzak. ISANO is speciaal ontwikkeld voor elke levensstijl. Hierdoor heb je evenveel energie als dat je normaal zou hebben waardoor het geen ene invloed heeft op je dagelijks leven. Na het voltooien van het dieet zie je er beter uit dan ooit tevoren. Ben jij door dit verhaal nou ook enthousiast geworden en benieuwd naar de invulling van het dieet? Klik dan op iSANO om naar de website te gaan!