Home / Gardening

GU10 led lampen plaatsen

Gloeilampen worden al eeuwen overal ter wereld gebruikt. Het grote nadeel van gloeilampen is de grote hoeveelheid warmte die vrijkomt. Een hoog percentage van de energie  wordt verspild omdat hij wordt omgezet in warmte.

De kosten van energie zijn een grote last op ons totaal maandelijks budget, daarom moeten we ons beijveren om een positieve verandering in ons energie verbruik teweeg te brengen.

Licht is een noodzakelijk deel van ons leven en we kunnen er niet zonder. Bijgevolg zijn compacte fluorescerende lampen geïntroduceerd. Ze werden gelanceerd als de vervanger voor gloeilampen. Maar, CFL’s bevatten giftige kwik dus in plaats van het probleem op te lossen creëerden ze een ander. Bovendien verliezen ze hun helderheid na verloop van tijd.

Na jaren van onderzoek, hebben wetenschappers vastgesteld dat Light Emitting Diodes in staat zijn om de meest efficiënte verlichting in de toekomst te leveren. LED bestaan ​​uit diodes, die licht produceren met een verwaarloosbare warmte. Vandaar dat de levering van energie een gelijkwaardige helderheid geeft als verloren door warmte.

Een van de algemeen aanvaarde type licht is GU10 led lamp. De wereldwijde acceptatie maakte deze bollen heel gebruikelijk. Tegenwoordig zijn er LED GU10 lampen beschikbaar die conventionele verlichting makkelijk kunnen vervangen.

Het meest verbazingwekkende van deze bollen is de verscheidenheid in kleur en helderheid. Ook wat betreft vermogen bezitten zij zeer lage waarden. Het wattage is gelijk aan het energieverbruik nodig voor licht.

Bij gloeilampen en CFL lampen liggen de wattage waarden tussen de 11 watt tot 60 watt, terwijl GU10 LED lampen, slechts 4-6 watt verbruiken.

 

GU10 LED lampen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een lange levensduur van ongeveer 50.000 uur, zijn ze de perfecte keuze voor buitenverlichting. U bespaart natuurlijk ook heel wat in de vorm van lagere elektriciteitsrekeningen.

GU10 LED lampen kunnen overal worden gebruikt zowel in de keuken, woonkamer slaapkamer, ter verfraaiing of geheel functioneel. Ze zijn duurzaam helder en goedkoop.

 

Door over te schakelen naar GU10 LED lampen, zult u nooit meer terug willen naar de gewone gloeilampen. Dat hoeft trouwens niet, want u heeft alleen voordelen  aan deze verandering. U zult het merken aan uw beurs, maar vooral ons milieu zal minder last hebben van de uitstoot van koolmonoxide.

http://www.leds-depot.nl/