Vergaderen in het groene hart
Image default
Horeca

Genieten in huiselijke sfeer bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Wilt u werkelijk waar genieten in huiselijke sfeer wanneer u uit eten gaat? Dan is het een flinke aanrader om een tafel te reserveren bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg. Dankzij het huiselijke interieur met industriële accenten waant u zich werkelijk thuis van huis. De intieme sfeer in het restaurant wordt nog eens extra kracht bijgezet door gebruik van authentieke Chesterfield-banken en een gashaard die een heerlijke warmte verspreidt. Daarnaast is het bij goed weer ook mogelijk om plaats te nemen op het terras waar u geniet van de zonnestralen.

Van borrel en bites tot chique diner; bekijk de menukaart!

Een van de belangrijkste kenmerken van een goed bistro restaurant is dat het eten simpel maar heerlijk is! Van oudsher ligt een bistro tussen een restaurant en een café in. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg vindt u inderdaad het beste van deze twee werelden. De smaakvolle en ambachtelijke gerechten zoals u die bij een restaurant verwacht in combinatie met de gezelligheid en openheid van een café. Bovendien is er bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg voor iedere eter wel iets te vinden op de uitgebreide menukaart. De gerechten variëren van klassiek tot chique, van een mals stuk vlees tot een vegetarische smaakexplosie en van lunch en diner tot borrelhapje. Op de menukaart van dit bistro restaurant in Spakenburg vindt u het allemaal. Bovendien wordt een groot deel van de gerechten gemaakt op de authentieke Mibrasa-houtskooloven die een heerlijke, rokerige smaak aan het eten geeft.

Snel een reservering plaatsen

Op de website van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is het mogelijk om eenvoudig online te reserveren. Via het reserveringssysteem laat u de medewerkers weten wanneer u wilt komen en met hoeveel personen. Bij de opmerkingen is het eventueel mogelijk om uw voorkeur qua tafel door te geven. Belt u liever? Dan vindt u op de website ook het telefoonnummer!

https://www.antonios-spakenburg.nl/