Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Een Dutch oven BBQ voor een bijzondere maaltijdbereiding

Een Dutch oven BBQ is de ideale kookpot voor kampeer-, buiten-, en vrijetijdsactiviteiten, maar deze is ook gewoon in je keuken te gebruiken. Deze gietijzeren kookpot houdt door zijn dikke wanden veel warmte vast en wordt gebruikt voor veel verschillende gerechten. Denk aan groenten, vis, vlees, maar ook brood bakken kan in de Dutch oven BBQ. Deze vind je bij Outdoor Outfitter, waar je diverse modellen aanschaft. Ga je buiten koken? Denk dan aan een kookpot met pootjes. Als je ervoor kiest om de Dutch oven BBQ meer binnen te gaan gebruiken, is het handig om te kiezen voor een kookpot zonder pootjes zodat je deze makkelijk op het fornuis en in de oven kan zetten.

Ga zelf aan de slag of kies voor thuisservice

Mocht je al bekend zijn met de Dutch oven BBQ, bestel dan snel jouw favoriete model bij Outdoor Outfitter. Wil je er meer over leren zodat je de kunst van historisch koken perfectioneert? Neem dan een kijkje in het aanbod aan workshops van deze specialist. De koks van Outdoor Outfitter leren jou verschillende kooktechnieken op een unieke manier. Leer de geheimen van de Dutch oven BBQ, beleef de gerechten uit het verleden of volg een workshop messenslijpen waarin je de basisbeginselen van deze kunst leert. Je hebt ook de mogelijkheid om een kok bij je thuis in de tuin uit te nodigen. Hij verzorgt de catering tot in de puntjes, met onder andere een spit, grills, smokers, gietijzeren potten en pannen op open vuur. Jij en je gasten beleven dan gegarandeerd een unieke ervaring!

Experimenteer en ontdek nieuwe smaken

Bestel jouw favoriete kookgerei via Outdoor Outfitter en ontdek de bourgondische (buiten)keuken. Experimenteer eindeloos op open vuur, op de barbecue of tussen hete kolen. Denk ook aan het aanschaffen van accessoires die het koken veilig en hygiënisch houden, zoals hittebestendige handschoenen en reinigingssponzen speciaal voor de Dutch oven BBQ.