Vergaderen in het groene hart
Image default
Eten en drinken

Een 100% vegan restaurant in het centrum van Utrecht

In een tijd waarin steeds meer mensen de voordelen van biologisch en vegetarisch eten inzien, zijn er ook steeds meer restaurants die meegaan met deze trend. Toch zijn er nog maar weinig restaurant die echt 100% biologisch en veganistisch zijn. In Utrecht kan je op twee verschillende locaties zo een vegan restaurant vinden. Het restaurant GYS zit zowel aan de Voorstraat als aan de Amsterdamsestraatweg, waar je zelfs gebruik kunt maken van een buitenterras. Ben jij zelf vegetarisch of veganistisch, maar wil je wel graag uit eten kunnen blijven gaan? Dan is dit restaurant perfect voor jou.

Een ruim aanbod aan vegan comfort food

Als je van plan bent om lekker vegetarisch of veganistisch te eten, is het wel zo fijn als je dat doet bij een restaurant dat hier volledig op gefocust is. Zo weet je in ieder geval zeker dat de kwaliteit van het eten goed is. Bij GYS hebben ze verschillende vegan gerechten, waaronder een club sandwich, borrelhapjes, soepen, ramen, gado-gado, burgers en desserts. Al deze gerechten zijn 100% biologisch en veganistisch en veel van deze gerechten zijn ook nog eens glutenvrij. Heb je bijvoorbeeld een glutenallergie? Dan is dit vegan restaurant in Utrecht een perfecte locatie om uit eten te gaan.

Laat vegan food thuis bezorgen!

Wil je heerlijk genieten van vegan comfort food of bijvoorbeeld een high-tea met vriendinnen, maar wil je wel thuis blijven? Dat is geen enkel probleem! Bij GYS nemen ze namelijk ook online en telefonische bestellingen aan, die ze vervolgens bij jou thuis bezorgen. Dat is de service die je mag verwachten van een vegan restaurant in Utrecht. Vind je het wel leuk om in het restaurant zelf te gaan eten? Reserveer dan online of telefonisch een tafel voor jouw gezelschap of ga gewoon even langs om te kijken of er een plekje vrij is.

https://gysutrecht.nl/nl/