Vergaderen in het groene hart
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van het inschakelen van een vakkundige specialist voor kastenbouw in de elektro

Als jij een bedrijf hebt waar productieseries worden gedraaid en waar productie-, meet- of assemblageprocessen worden toegepast, dan heb je schakel- en regelkasten nodig die de elektriciteit regelen. In een kabelkast komen alle kabels samen, worden ze gebundeld en geordend en het is dan essentieel dat dat goed gebeurt. Een vakkundige specialist in kastenbouw in de elektro weet exact hoe ze jouw kabelkast moeten inrichten. En aangezien dat voor iedereen anders is – ieder bedrijf is ook anders – komt daar nogal wat vaardigheid bij kijken. Schakel een vakkundige specialist zoals AP Benelux in om de kastenbouw van jouw elektro te regelen, want zij doen dat niet alleen geordend, maar ook veilig.

Wat is kabelassemblage?

Geen kabelkast is hetzelfde en dat betekent dat elke kabelkast vrij moet kunnen worden ingericht. Dat inrichten van de kabelkast wordt ook wel kabelassemblage genoemd. De specialist AP Benelux brengt daarbij de juiste draden samen, bundelt ze en creëert een aantal kabelbomen. Het doel is om de bedrading zo overzichtelijk mogelijk te maken zodat jij het later ook begrijpt. Daar komt ook een stukje printplaten- en paneelbouw bij kijken. Het is de bedoeling dat jouw kabelkasten netjes, veilig en geordend worden ingericht zodat je applicatie zo overzichtelijk mogelijk wordt.

Ontdek ook de andere diensten van de specialist

De specialisten in kastenbouw in de elektro van AP Benelux doen meer dan kabelassemblage alleen. Ze helpen je bij het ontwerpen van de inrichting van de kast, het aansluiten van de bekabeling, ze verzorgen de software, het onderhoud van je kabelkasten en ze bieden bepaalde nazorgdiensten aan. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het verhelpen van storingen, het periodiek updaten van de materialen in de kast en het bijhouden van jouw voorraad. Door middel van just-in-time leveringen en het opslaan van de juiste producten zorgen ze er dan voor dat jij alle producten ontvangt exact wanneer je ze nodig hebt. Jij wilt hier toch ook van profiteren? Schakel de experts in!

https://www.apbenelux.nl/