Vergaderen in het groene hart
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van bamboe jaloezieën.

Stel, je gaat eindelijk in je nieuwe huis, het droomhuis dat je altijd al voor jezelf had willen bouwen voor je pensioenjaren. Eindelijk heb je het paleis van je dromen overhandigd gekregen. Het heeft alles: een opzet van twee verdiepingen, een chique eetkamer, marmeren vloeren, paleisachtige kamers, en dure sofa’s en bedden om je in luxe en rust te laten gedijen. Het enige wat nog ontbreekt: de juiste raambekleding om je huis tegen slechte weersomstandigheden te beschermen. 

Er zijn meerdere soorten raambekleding die je kunt kopen, want ze hebben elk hun eigen reeks belangrijke kenmerken die voor elk huis geweldig zijn. De moeilijkheid komt echter bij het kiezen van de perfecte raambekleding. Maar wat elk modern en eigentijds huis verlangt is een natuurlijke look die als kers op de taart fungeert. Om precies dat te bereiken, bevelen we bamboe jaloezieën aan: raambekleding dat gemaakt is van natuurlijk materiaal, waardoor ze natuurvriendelijker en luxueus van vormgeving en aanblik zijn.

Natuurlijke jaloezieën van imitatiehout

Al vele jaren ontdekken fabrikanten en ontwerpers de en praktische voordelen van bamboe als materiaal voor raambekleding. Hoewel bamboe al lang een belangrijk materiaal is voor doeleinden die met kunst te maken hebben, is het door zijn praktische bruikbaarheid als raambekleding het meest effectief als het op de ramen wordt aangebracht. 

Verscheidenheid en veelzijdigheid

Raambekleding van bamboe zijn verkrijgbaar als jaloezie of rolgordijn en zijn beschikbaar in een aantal structurele ontwerpen, maten en kleuren, waardoor ze ideaal zijn om in praktisch elke kamer van het huis te gebruiken. Waar ze ook neergezet worden, ze zullen de neiging hebben de tinten van de kamer te overschaduwen en het middelpunt te worden. Je krijgt dus volop keus om ze aan te vullen met de bestaande muurkleuren, vloerbedekking en meubels van de kamer.

Natuurlijk en milieuvriendelijk

Volledig gemaakt van aardse en 100% organische en natuurlijke materialen, geven bamboe natuurtinten je een natuurgevoel in je huis. Ze staan daardoor bekend als een andere naam voor groen wonen. Omdat er minder synthetische materialen aan te pas komen, dragen ze hun steentje bij tot het behoud van het milieu.

Lichtdoorlatende keuzen

De typische bamboe jaloezieën hebben kleine openingen waartussen ruimtes ontstaan waarlangs licht de kamer binnenvalt. Dit is een prima optie voor mensen die hun kamers gevuld willen zien met de natuurlijke gloed van zonlicht, vooral voor natuurliefhebbers. Maar een warm klimaat kan in huis zo’n een oncomfortabele omgeving scheppen, waardoor je geen andere keus hebt dan je ramen goed te beschermen. In plaats van een andere raambekleding te kiezen zoals gordijnen, kun je je bamboe jaloezieën bedekken met een ander materiaal dat van pas komt als je meer privacy of bescherming tegen hitte nodig hebt. Deze voeringen kun je samen met je lampenkap kiezen bij het aanpassen van hun mogelijkheden.

https://www.raamdecoratie.com