Vergaderen in het groene hart
Image default
Winkelen

De 10 beste mindfulness boeken van dit moment

Mindfulness helpt je om je bewust te worden van je omgeving. Het maakt je bewuster van wat er in het hier en nu gebeurt en voorkomt dat je steeds aan het verleden of de toekomst denkt. Het lezen van een boek over mindfulness is een geweldige manier om dit te bereiken. Maar door de grote keuze aan boeken kan het verwarrend zijn om het juiste boek te kiezen om te beginnen. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de beste mindfulness boeken van dit moment. Met een goed geformuleerde zin bevat deze mindfulness boeken top 10 erg veel waardevolle informatie voor beginners.

De Meditation Revolution: Een toekomst voor mindfulness

De Meditation Revolution, geschreven door Tucker Peck en Jeffrey Rubin, is een boek over de kracht van meditatie en mindfulness. Het is een uitgebreid boek met meer dan 400 pagina’s, dat je meeneemt op een tocht door de wereld van meditatie en mindfulness. Het beschrijft in eenvoudige termen de fundamentele principes van meditatie en de kracht ervan. Het is geschreven voor zowel de experts als de beginners. Het boek bevat ook een praktische handleiding waarmee je direct kunt beginnen met de meditatie.

De 7 Deugden van Mindful leven

Dit boek is geschreven door Tori Hudson en Jeffrey Brantley. Het is een handboek voor mindfulness dat gebaseerd is op de klassieke principes van een mindful leven. Het beschrijft duidelijk de 7 deugden van mindfulness, waaronder non-strijd, liefde, acceptatie, verbinding, compassie, waarachtigheid en mededogen. Het boek bevat tal van tips, oefeningen en technieken om een meer bewust leven te creëren.

Aandacht is als liefde

Aandacht Is als liefde is een boek geschreven door Shinzen Young. Het boek is een krachtig verhaal over het pad van mindful leven. Het is geschreven in een veranderende verhalende stijl dat de lezer de kans biedt om in te voelen met elke situatie die in het boek voorkomt. Het boek combineert de filosofie van mindful leven met een scala aan liefdevolle en inspirerende verhalen.

Mindfulness en de vele wegen ernaartoe

Mindfulness en de vele wegen ernaartoe is geschreven door Rabbi Irwin Kula. Het boek biedt een unieke kijk op mindfulness door de combinatie van klassieke principes met joodse concepten. Het is een begrijpelijk boek dat zowel geestelijke lesbrieven als persoonlijke verhalen bevat. Het boek is geschreven voor mensen die op zoek zijn naar spirituele verdieping binnen het kader van hun bestaande religie.

De moedige kracht van mindfulness

De moedige kracht van mindfulness is geschreven door Pema Chödrön. Het boek beschrijft de filosofie en principes van mindfulness en hoe je deze kunt gebruiken om de wereld te veranderen. Het biedt de lezer een kans om uit te zoomen van de problemen en om gezond en effectief te reageren op veranderende omgevingen en situaties. Het boek is geschreven met een openhartige en onderhoudende stijl.

Mindfulness in Plain English

Mindfulness in Plain English is geschreven door Bhante Gunaratana. Dit boek is een klassieker als het gaat om mindfulness boeken, met meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Het is een goede introductie voor degenen die geïnteresseerd zijn in mindfulness, met een heldere en concrete stijl van schrijven. Het boek bevat meerdere oefeningen en technieken die je helpen om je geest te meten en te richten op het hier en nu, zodat je meer geaard en vrij kunt zijn.

Leren leven met je beperkingen

Leren leven met je beperkingen is een boek geschreven door Yvonne Dolan. Dit boek is geschreven voor mensen met beperkingen en biedt een diepgaande inzage in mindfulness technieken en oefeningen. Het boek bevat een verscheidenheid aan inzichten, tips en technieken om je bewuster te worden van je lichaam en je geest. Het boek is geschreven met een liefdevolle, nederigheid en frankheid. 

De kunst van het mediteren

De kunst van het mediteren is geschreven door Matthieu Ricard. Dit boek is een uitgebreide, maar toegankelijke gids voor mediteren met meer dan 300 pagina. Het boek biedt inzichten en tips voor beginnende en gevorderde meditators. Het boek bevat ook technieken en oefeningen om je geest en lichaam te helpen om meer wederzijdse verbinding te creëren.

De kunst van ontspannen

De kunst van ontspannen is geschreven door Thich Nhat Hanh. Het boek biedt een krachtige manier om de kunst van mindfulness en meditatie in je dagelijks leven te integreren. Het boek bevat een reeks oefeningen, technieken en lessen die je helpen om je geest en lichaam te verzachten. Het boek voorziet je van een diep begrip van jezelf en je omgeving.

Weg met de bezorgdheid

Weg met de bezorgdheid is geschreven door Joseph Goldstein. Dit boek is geschreven voor degenen die worstelen met gestresst zijn, angst en bezorgdheid. Het boek onderzoekt de diepere oorzaken van angst en bezorgdheid, en biedt handvatten om angsten, bezorgdheid en verdriet te overstijgen. Het boek biedt een reeks oefeningen om je geest te leren omgaan met angstaanjagende situaties.

Mindful therapie

Mindful therapie is geschreven door Robert Soloman. Het boek biedt een uitgebreide ben.