Eten en drinken

BBQ pakket bestellen? Profiteer altijd van een snelle levering

Is er komend weekend mooi weer voorspeld? Dan is dit hét weekend om te gaan barbecueën. U weet echter niet hoe u alles zo snel geregeld krijgt. Een specialist als BBQenzo.nl helpt u hierbij. Dit bedrijf levert de complete benodigdheden voor uw BBQ gewoon bij u aan huis. U kunt eenvoudig en snel een barbecue bestellen bij BBQenzo.nl. Wilt u morgen al barbecueën? Ook dat is gewoon mogelijk. Hiervoor moet u uw BBQ pakket wel vandaag nog vóór 12.00 uur bestellen. De specialist staat dan morgen al voor uw deur met uw complete BBQ arrangement. Alles wordt voor u verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten van lekker eten en een gezellige avond.

Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

Er staat binnenkort een barbecue op de planning met een grote groep. Hoe gaat u dit aanpakken? De kans is dan groot dat veel mensen een voorkeur hebben voor wat zij graag willen eten. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek. 

Uw complete BBQ aan huis is voorzien van alles wat u nodig heeft

Kiest u ervoor om een BBQ pakket te bestellen bij BBQenzo.nl? Dan weet u zeker dat u niets te kort komt. In het pakket zitten de meest heerlijke stukken vlees en vis. Maar wist u dat dit bedrijf ook stokbrood, salades, smeersels en sauzen voor u regelt? Dat is de service die u van deze specialist kunt verwachten. Het arrangement is inclusief professionele gasbarbecue, benodigdheden voor het barbecueën, borden en bestek. Deze hoeft u na afloop van de barbecue niet schoon te maken, dat doet de specialist voor u. U ontvangt dus alles wat u nodig heeft voor een complete BBQ aan huis. Zelfs de drankjes kunnen worden verzorgd. U kunt meteen aan de slag met barbecueën en hoeft na afloop alleen maar de borden terug in het krat te zetten. Superhandig!